GoForSpeed! på måndag 2023-03-27 om Sjökort och Navigation

Du har väl inte missat anmäla dig till måndagens GoForSpeed! medlemsseminarie på temat Sjökort och Navigation?

Under Gotland Runt 2022 ryktas att en båt fick bottenkänning öster om Gotland på 10-meterskurvan, hur kan det bli så? Navigerar vi för aggresivt? Har vi dålig förståelse för när och hur sjömätningarna genomfördes?

Medverkar gör Anders Bergström från Seapilot/Raymarine och Fredrik Strömbäck från Sjöfartsverket.
Vi får höra lite om sjömätning, postprocessning och kartor samt om det finns skillnader mellan hur sjökorten är framtagna och hur vi använder dem. Vi kommer även diskutera hur digitala plottrar och appar använder underliggande kartdata samt hur det presenteras i olika lägen.
Louise Edgren från SHF håller i eventet och vi hoppas på många relevanta frågor från deltagarna och bra diskussioner.
Anmäl dig här: https://forms.gle/s4cadcyMguarbosj8