Sista deltävlingen i North Sails ORCi Cup 2018 är KSSS Indian Heat 15-16/9

SHF och KSSS bjuder in till Indian Heat Regatta by Aruba

Indian Heat 2017 var ett mycket lyckat arrangemang med närmare 20 större kölbåtar på startlinjen, intensiva starter och tighta race. Dessutom trevliga aktiviteter i land där KSSS sponsorer bjöd samtliga seglare på frukost och after sail.

North Sails ORCi CUP kommer att avgöras under årets Indian Heat som välkomnar upp till 40 deltagande båtar och introducerar ”KSSS Pre-sail” på fredag eftermiddag och kväll i gästhamnen.

Förutom ovan uppgradering av aktiviteterna i land kommer KSSS precis som förra året att bjuda samtliga seglare på frukost både lördag och söndag morgon och härlig after sail båda dagarna. KSSS vill att Indian Heat ska vara den självklara säsongsavslutande regattan för större kölbåtar i Stockholm och då kunna erbjuda både bra kappsegling och härlig stämning i land.

Inbjudan och anmälan hittar ni på länk nedan, sista anmälningsdag är 3 september om det inte blir fullt tidigare. Idag är ett 10-tal båtar anmälda däribland First 36.7 ”Pro4U”, Farr 40 ”Stormtrooper” och den nuvarande ledaren av cupen X-41 Magic Mix.

Du som deltar i KSSS Indian Heat 15-16/9 och har ett giltigt ORCi mätbrev är automatiskt med i North Sails ORCi Cup.

http://ksss.se/kappsegling/ksss-kappseglingar-2018/ksss-indian-heat/