Bilder och information från ägarmötet

OBS! Vi uppdaterar denna sida löpande med information, presentationer och bilder.

Bild: Prisutdelning för North Sails ORCi Cup 2018
Ordföranden i KSSS Bankappseglingskommittée, Johan Rockström, har till säsongen 2018 satt upp ett nytt vandringspris som KSSS tillsammans med Svenska Havskappseglingsförbundet årligen ska dela ut till bästa kölbåtsteamet i Stockholm. Säsongerna 2018 och 2019 delas priset ut till vinnaren i North Sails ORCi Cup. Själva priset består av ett silverfat som ursprungligen delades ut till vinnaren av Miami to Nassau Race 1979, fatet inköptes tillsammans med ett par andra äldre seglingspriser från USA och England när de såldes vid en auktion i Stockholm 2016.


Bild: Handuppräckning vid frågan om att segla ORCi EM i Oxelösund

PRESENTATIONER:

SHF Ägarmöte PDF >>

Mer presentationer kommer inom kort