GoForSpeed! andra seminariet 2022 om respitergler!

Måndag 24/1 kl 1930 håller vi säsongens andra GoForSpeed! medlemsföreläsning. Vi kommer fördjupa oss i respitreglernas värld och vi är mycket glada att ha Per Lindell, SSF TK och SRS som presentatör parallellt med Johan Tuvstedt som utöver SHF både är Svenska Seglarförbundets mät och besiktningsansvarige i TK samt dessutom medlem i ORCs ”Measurement Committée”

Seminariet kommer att gå på djupet om repitregler generellt och dessutom bibringa en del generella dos & don’ts kopplade till SRS, ORC och IRC.

För dig som vill ha en duvning i ORC före mötet finns vår GoForSpeed! om ORC från 2021 på SHFs hemsida på https://shf.nu/2020/12/18/intro-till-orc-oppen-goforspeed-forelasning-pa-zoom-12e-januari-kl-1930-2100/

Seminariet finns inspelat på en sida för dig som är medlem i SHF 2022