Prova ditt preliminära eller skarpa ORCi tal tidigt på säsongen!

Med ett Havskappsegling-SM i juni och ett VM i Havskappsegling Doublehanded i juli, bägges scoras enligt ORCi, är det förstås viktigt att veta hur konkurrensen i toppen ser ut! Då är det extra värdefullt att få en tidig fingervisning om hur mätetalet står sig och vilka som är de (nya?) konkurrenterna.

Kappseglingen Viggan Open och North Sails Offshore Clinic kommer båda två att leverera testresultat enligt ORC och enligt olika scoringmodeller. Passa på att delta tidigt och få reda på hur du och din besättning hävdar er under ORCi 2022

Det finns några platser kvar på vardera evenemang och anmälningen till Clinicen stänger på lördag!

Saknar du ORCi tal kan arrangörerna för Clinicen resp Viggan Open hjälpa dig ta fram ett preliminärt tal baserat på din segelkonfiguration och systerbåtars underlag.