North Sails Offshore Clinic 2024 en stor succé!

Trots iskalla vindar och vattentemperatur som man inte gärna badar i frivilligt blev de två dagarna i Sandhamn succé. Träningsupplägget med starter tätt följt på varandra där var tredje start var skarp med segling till första märket bjöd på en del knepiga situationer som var riktigt lärorika. Eftermiddagens recap bjöd på en hel del funderingar och diskussioner med kreativa lösningar.

127 personer var anmälda till middagen som Hotellet verkligen lyckades genomföra på ett strålande sätt, alla var mätta och belåtna.

Dag 2 inleddes med nya startträningar, för att fortsätta med kortare banor och avslutades med ”sprintrace” in till Sandhamn där vi återigen samlades för att gå igenom dagens övningar.

Flera deltagande båtar hade förmånen att ha ungdomar från Ungdomsakademin ombord, och de var överlyckliga över att ha fått vara med, flera uttryckte upplevelsen som det roligaste och lärorikaste de varit med om. En rolig kommentar var, citat ”att höra er gubbar diskutera inför olika beslut”.

Framöver tror jag att vi ska engagera Ungdomsakademin i samband med våra aktiviteter för att säkerställa tillväxten.

Tack alla inblandade för två toppendagar.

Håkan